7 Kasım 2014 Cuma

Mutfaklarınızı Düzenleyecek Fikirler-Ürünler

Hem şık, hem düzenli hem de her şeyin elinizin altında olduğu, sizi daha da pratikleştirecek fikirler ile karşınızdayım!

İnternette gördüğünüz şık mutfak detaylarını kendi evinizde de kullanabileceğiniz şekilde sizlere sunmaya çalışacağım. Üstelik herkesin kolayca bulacağınız ürünlerle! Bu yazı eminim birçok hanıma yeni fikirler verecektir.

Öyleyse başlayalım! :)

Mutfak üstünü olabildiğince toparlamak, fazla eşyaları bir arada düzenli ve şık bir şekilde bir araya getirmek yemek yaparken rahat etmeniz için en önemli etkenlerden biri.
Lonardo Baharatlık 
Koçtaş
35.99 TL


Metaltex Lonardo Tek Katlı Raf
Koçtaş
25.99 TL


Çatal-kaşık, çırpma teli, tahta kaşıklarınız çok şık bir şekilde mutfak tezgahınızda toplayabilirsiniz. Bunun için dilerseniz şık bir ürün kullanabilir ya da çok ucuza mâl edeceğiniz porselen ya da mika saksıları tercih edebilirsiniz.

Chef Tel Sepet
Mudo Concept
69.95 / 55.96 (İnternet Fiyatı)


House To Home Herbal Kolesiyon-3lü Tepsili Saksı Seti
hepsiburada.com
35 TL / 14.99 TL


Çekmecelerde darmadağınık duran kaşıkları, çatalları, bıçakları protesto ediyoruz! :) Bu şekilde bir düzen için aşağıdaki ürün epey işinizi görecektir.

Bambum Kaşıklık
Esse
99 TL / 69 TL



Baharatınız, kuruyemişiniz,bakliyatınız için şık kavanozlar alın ve onları çekmecelerde saklayın. Büyük bir yer tasarrufu yapmış olacaksınız.
Home Design Oval Kristal Kavanoz
evmanya.com
9.99 TL

İlhamınız bol olsun. :)

Devamı gelecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder