13 Temmuz 2014 Pazar

Kullanışlı ve Çok Şık Mutfak Detayları


Mutfak dekorasyonunda en önemli şey işe yarar ve pratiklik kazandıracak ve öte yandan mutfağın kendine has havasına hoş bir dokunuş katacak detaylar. Kendi yarattığınız fikirlerle kurduğunuz bir raf, farklı eşyaları yan yana getirerek hem yerden tasarruf ettiren hem de mutfağınızı neşelendiren kombinasyonlar vb. detaylar ile mutfağınızı bir yaşam alanı haline getirmek sizin elinizde.

Dolap kapaklarının içleri artık bomboş ve işlevsiz değil. Siz de dilerseniz böyle pratik bilgiler içeren ve eşyalarınızı asacağınız bir dolap kapağı hazırlayabilirsiniz. Çok kullanışlı değil mi?

Mutfağınızın bir köşesine şirin alanlar yaratmak hem işlevleri aynı ürünleri bir araya toplayacak hem de ekleyeceğiniz dekoratif ürünlerle mutfağınızın renklenmesini sağlayacaktır.

Renkli askılıklara her zaman ihtiyaç var. Mutfağınızın renkleri ne olursa olsun rengarenk askılıkları bir duvara monte edin ve önlük, kurulama bezi, hatta tencere, tava, cezve gibi gereçlerinize bir köşe verin.


İşte harika bir köşe daha. Renkli tencere ve tavaların ortasında bir çerçeve ile nasıl da güzel bir duvar olmuş. Kesinlikle ilham alınacak bir fotoğraf öyle değil mi? :)

Kim demiş fincanlar sadece çay, kahve içmek için diye? Fincan şeklindeki küçük avizeler çok özgün ve şık bir düşünce olmuş. :)

Mutfağın bir yaşam haline gelmesi için küçük de olsa bir oturma alanı yaratılması şart. :)

Siz de fotoğraflardan ilham alarak yenileyeceğiniz ya da küçük değişiklikler yapmak istediğiniz mutfağınızı bambaşka bir havaya sokabilirsiniz. İlham perileriniz bol olsun hanımlar! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder