17 Temmuz 2014 Perşembe

Online Mutfak Eşyaları Satın Alabileceğiniz Güvenli Siteler


İnternet tüm hızıyla hayatımıza girdi ve artık neredeyse tüm alışverişlerimizi internetten yapar olduk. Hem pratik hem de çoğu zaman daha ekonomik olan online alışveriş ile mutfak gereçleri satın almak da mümkün. Ben de online alışveriş macerasına yeni başlayan hanımlar için güvenilir, uygun fiyatlı alışveriş yapabileceğiniz sitelerin listesini çıkardım. Umarım işinize yarar. :)



Bir Ev Bir Mutfak  : birevbirmutfak.com kaliteli markalar ve çok fazla seçenek ile mutfağınız ve eviniz için hem faydalı hem de çok şık ürünler sunuyor. Üstelik 75 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. Özel tasarım ürünler ve indirimli ürünler kategorilerine ise muhakkak bir göz atın derin.


Evmanya : Eviniz ve mutfağınız için çok şık ve kullanışlı ürünler bulabileceğiniz bu sitede seçili ürünler 1 günde ayağınıza geliyor. Eğer World kartınız var ise tek seferde yapacağınız 200 TL alışverişe 20 TL Worldpuan ve peşin fiyatına 9 taksit avantajınız olacak.


Gitti Gidiyor : gittigidiyor güvencesi ile çeşitli satıcılardan çok uygun fiyatlara çok farklı ve kullanışlı ürünler bulmanız mümkün. Özellikle fiyat araştırması yapmak ve farklı ürünler bulmak için kesinlikle bir göz atın.


İkea : İkea hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünler satıyor. Fakat çok fazla şubesi olmadığı için ulaşım bazen sıkıntı haline geliyor. Bir karıştırma kabı, tava, bardak için İkea'ya gidemem diyorsanız bir tık ile dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz.


Süper Mutfak : supermutfak.com tamamen mutfak eşyaları odaklı ve bol seçenekler barındıran dolu dolu bir site. Üstelik kredi kartlarına taksit imkanı da sunuyor.


Hepsi Burada : hepsiburada.com kampanya sürecinde bol indirimli ürünleriyle göz dolduruyor. Mutfak gereçleri açısından da oldukça çok seçeneğe sahip. İnrimleri ve kampanyaları takip edilmesi gereken çok kullanışlı bir site.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder